Skip to content

O LASER TAGU

Laser tag postaje najveći svetski hit i najpopularnija simulacija borbe. Za sve one ljude koji traže zabavno, novo i inovativno iskustvo. Laser tag je igra koju mogu igrati skoro sve starosne grupe, bez obzira na kondiciju i fizičku spremu.

Laser tag je fenomenalna simulacija koja je veoma zabavna – posebno kada je igrate sa prijateljima. Pre početka igre, svaki igrač dobija prsluk prekriven senzorima, koji mogu biti pogođeni laserskim oružjem koje ispaljuje infracrvene zrake. Kada zrak pogodi senzor, taj igrač postiže poen i eliminiše protivničkog igrača. Spremili smo fantastično osmišljen prostor posebno pripremljen da igru učini što zanimljivijom i uzbudljivijom.

Koristimo najsavremeniju opremu i konstantno nastavljamo sa nadogradnjom i praćenjem najnovijih trendova. Oduvek smo se držali najviših standarda kada su u pitanju naši klijenti. Vaše zadovoljstvo i dobra zabava su naš glavni cilj.

Laser tag je apsolutno siguran i bezbedan za igranje i nikako ne može naškoditi vašem zdravlju. Infracrveni zraci koje emituju laserske puške su niske frekvencije i male energije zbog čega nisu u stanju da nanesu bilo kakvo oštećenje.

ROĐENDANI

Ukoliko tražite najbolji i najinteresnatniji način da organizujete dečiji rođendan ili zabavu, na pravom ste mestu. U najuzbudljivijoj areni nudimo najbolje rođendanske opcije za svaki scenario. Samo nam javite šta očekujete, a mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo vaša očekivanja. Ako tražite rođendansku zabavu koju Vaše dete nikada neće zaboraviti, kontaktirajte nas i dozvolite da isplaniramo najbolju zabavu koju ćete ikada imati! Roditelj nas obožavaju zbog naših rođendanskih paketa i lakoće dogovora i organizacije.

Priredite Vašem detetu zabavu koja će ga ostaviti bez teksta.

Roditelji se za vreme rođendana mogu uživati u našem kafiću i za to vreme kroz staklenu pregradu posmatrati svoju decu. Sa decom će sve vreme biti stručno lice. Piće u kafiću se plaća po redovnim redovnim cenama, koje su prilagođene članovima kluba i prilično su dostupne.

Za svaku vrstu dogovora i rezervacije, kontaktirajte nas na broj telefona koji možete pronaći na sajtu.

VRSTE IGARA

Da li znaš da postoje dva sindikata trupera: Alfa i Omega? Danas ćeš se sukobiti sa neprijateljem. I na kraju borbe ćemo saznati koji sindikat je jači.

Na putu ste na godišnji odmor na planetu Forpozitum kada vas iznenada napadnu pirati. Dobro je da kod sebe imate svoje blastere…pretpostavljamo da već znate šta vam je činiti, zar ne?

Sleteli ste na nepoznatu planetu gde ste zaraženi virusom koji vas pretvara u vampire. Jedina stvar koja vam sada ostaje je da se napadate međusobno i kradete život za vaše bivše telo.

Veoma važna osoba je oteta od strane svemirskih pirata koji za nju žele da traže otkup. Sada truperi imaju samo jedan zadatak – sačuvati taoca po svaku cenu.

Svemirski pirati napadaju kruzer i vi ste jedini koji mogu da ga spasu. Idite pravo u kapsulu po blastere i odeću(uniforme), ali požurite – ponestaje vremena.

Nalazite su u kampu za svemirske trupere i onaj koji postigne najbolje rezultate dobiće(osvojiće) mapu svemirskog trupera.

Svemirska stanica za vađenje rude uranijuma se ne javlja skoro već dve nedelje, pa se stoga tamo šalje ekipa iskusnih trupera. Kada stignete na stanicu otkrivate da su se svi radnici pretvorili u mutante naoružane blasterima. Da bi ih spasili morate da deaktivirate izvor kontaminacije koji oni naravno čuvaju. On se nalazi u samom središtu stanice.

Vođa tvoje(vaše) čete je zaražen virusom koji ga je pretvorio u zombija. Zadatak je elimisati ga po svaku cenu, kako ostali članovi tima ne bi bili inficirani.

Dok se vraćate sa još jednog poslovnog puta, vaš brod biva napadnut od svemirskih pirata. Ali vi niste obični putnici, već top level truperi koji definitivno znaju kako da se brane.

Pirati su zarobili svemirski brod i komadant šalje najiskusnije borce – vas – da ga spasu. Opravdajte poverenje!

Zlikovci su vas oteli i sada ste deo Duel igre(gejma). Imate samo jedan napunjen blaster kao pomoć u preživljavanju.

Mašina za teleportovanje je isporbana na vašoj gurpi, ali je nešto pošlo naopako i završili ste u drugoj galaksiji na svemirskoj stanici iz prošlosti na kojoj morate da se borite, koristeći stare primerke blastera.

Testirate nove primerke oružja i smešteni ste u kapsule za pokretanje AVATARA. Veći deo vašeg tima upravlja Alien-ima, dok su ostali Predator-i. Vaš zadatak je da uvidite koje oružje je najbolje.

Budiš se na svemirkoj stanici i nemaš ideju kako si tamo dospeo. Pored tebe se nalazi blaster i poruka: „Dorodošao u Space Arenu. Uništi sve protivnike, pre nego što oni unište tebe“.

Vodi se borba za jednu od svemirskih stanica i imate sreće da budete deo ove borbe. Doktor će vam pomoći da opstanete do samog kraja.